Yogaschool Trikon Nederland

Yogaschool Trikon
Nederland

Yoga workshops en trainingen

De workshops met Rudy leiden door zijn luchtige, maar toch concrete en inhoudelijk onderbouwde manier van werken tot heel goede vorderingen, ruimere inzichten en nieuwe heilzame gewaarwordingen. Door gemeenschappelijk vanuit een concrete inhoud te werken komt er een gezonde individuele ontwikkeling en opbouw tot stand.

trikonasana, Rudy Vancoillie

Yoga workshop
Schiedam – Rotterdam

Ontwikkel het hartcentrum

Ontwikkel een dynamische borstwervelkolom.
Leer de yogahoudingen productief vormgeven.
Ontwikkel een eigen midden en meer zelfkracht.

Wanneer: Zaterdag 18 maart 2023 van 10u tot 13u
Waar:
Integrale yoga Schiedam, Tuinlaan 24, 3111 AT Schiedam
Cursusbijdrage:
35,- euro
Lesgever:
Rudy Vancoillie, internationaal yogadocent
Opleiding bij Heinz Grill volgens het idee van ‘een nieuwe yogawil’.
Voor wie:
Alle niveaus.
Ook interessant voor docenten die zoeken naar nieuwe inspiratie.
Yogadocenten genieten van 15% korting (29,75 euro)

Thema van de yogaworkshop te Schiedam

Het hart is het centrum van de mens. Het is het midden tussen geest en materie. Het hart is niet de emotie. In het hart leeft de zelfkracht van de mens. Dit is de capaciteit om het bewustzijn en de waarnemingen te sturen en om vanuit gedachten vormen te creëren. Het scheppend of vormgevend vermogen is een kwaliteit van het hart.

In deze yogaworkshop leer je de diverse yogahoudingen vanuit een concrete gedachte of inhoud vorm te geven. Door de yoga-houdingen vanuit een specifieke logische gedachte vorm te geven leer je het bewustzijn productief en constructief gebruiken in de yoga-asana. Je ontwikkelt meer zelfkracht. Dit werkt zeer heilzaam, stabiliserend en opbouwend.

Het leerproces voor het leven is dat je meer waarneming ontwikkelt en het eigen bewustzijn productiever leert gebruiken. Je leert diverse activiteiten in je praktische sociale leven vanuit een concrete gedachte vorm te geven. Hierdoor ontwikkel je een eigen midden.

Tijdens deze workshop leer je het scheppend en productief principe van het bewustzijn kennen. Je zal aan de hand van de diverse klassieke yoga-asana een idee leren omzetten tot in de vorm en hierdoor nieuwe heilzame gewaarwordingen ontwikkelen.

Het ontwikkelen van het scheppend vermogen en het inhoudelijk leren vormgeven van de yoga-asana biedt nieuwe hoopvolle mogelijkheden voor de toekomst.

Tijdens deze zeer boeiende workshop leer je hoe je een dynamische of spankrachtige borstwervelkolom ontwikkelt vanuit het idee van de driegeleding. Dit werkt zeer opbouwend, regenererend en bevrijdend. Je leert meer wijdtegevoel ontwikkelen in de yogapraktijk door enerzijds de periferie en de bovenromp te ontspannen en tegelijkertijd een dynamisch spankracht in de borstwervelkolom te genereren.
 

Verder zullen we enkele specifieke hartsoefeningen beoefenen, waarbij je je enerzijds in het hartsmidden leert centreren en tegelijk open blijft naar buiten toe.

Leerzaam en verrijkend voor iedereen, gelijk welke yogastijl je beoefent. Alle niveaus. Ook interessant voor docenten die zoeken naar nieuwe inspiratie.